Най-широко е застъпена гамата на млечно-киселите продукти. Произведени със пробиотична българска закваска. Използваните в закваската щамове са изолирани от природни източници.

Уникалността на българското кисело мляко е живата симбиотична закваска, състояща се от Лактобацилус Булгарикус, т.н. българска пръчица и Стрептококус термофилус. Пръчковидната бактерия била наречена от откривателя си Стамен Григоров Бацилус Булгарикус, който и до сега е известен в целия свят като Лактобацила на дълголетието.

Микроорганизмите преживяват в условията на стомашно-чревния тракт, имплантират се и се размножават, поддържайки желаното ниво на полезна чревна микрофлора; усилват защитните свойства на организма; помагат за отделяне на токсините.

Показване на 11 резултата

Покажи 9 24 36

Заквасена сметана

1,50 лв.

Кисело мляко Здраве 0,1%

0,80 лв.

Кисело мляко Каймак пълномаслено

1,00 лв.

Кисело мляко Каймак пълномаслено – 1 кг.

2,50 лв.

Кисело мляко Каймак пълномаслено – 2 кг.

4,40 лв.

Кисело мляко Лазарова 3.6%

0,90 лв.

Кисело мляко Перла 4%

1,00 лв.

Кисело мляко Уникат 3.6%

1,00 лв.

Кисело мляко Фея 2%

0,80 лв.

Плодово кисело мляко – ягода

0,60 лв.

Цедено кисело мляко

2,20 лв.