1. Наложен платеж

При доставка на стоката плащате стойността на Вашата поръчка на куриера. Таксата по наложения платеж е за сметка на клиента.

2. Плащане по банков път

Плащането се извършва чрез банков превод към банковата сметката на Лазарова, като платите цялата сума на Вашата поръчка, която включва и цената за доставка. След финализирането на поръчката Ви ще видите крайната сума.

Титуляр: Милица Лазарова
Банка: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
IBAN сметка: BG14UBBS82811010125711
BIC: UBBSBGSF

За основание за плащане въведете номера на Вашата поръчка /Номера на Вашата поръчка ще видите след потвърждаване на поръчката си, както и в и-мейла, който ще получите след финализиране на поръчката си. Може да го видите и от менюто “Моят профил”, вижте “История на поръчките” /

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
При банкови транзакции от чужбина, таксите по банковия превод са за сметка на клиента.

3. Плащане с карти онлайн през системата на PayPal

За да платите поръчката си чрез системата PayPal, трябва да изберете метод на плащане на PayPal при завършване на поръчката. След като кликнете върху “Потвърждаване на поръчката” на последната стъпка от извършването на поръчката, ще бъдете автоматично пренасочени към системата PayPal, където трябва да влезете в PayPal акаунта си и да платите сумата на поръчката. След получаване на потвърждение за плащането, поръчаната стока ще Ви бъде изпратена.

Ако имате въпроси моля пишете на e-mail: shop@lazarova.eu

lazarova.eu използва Вашите лични данни само за обработка на поръчките. Лични данни не се изнасят извън магазина.

Всички цени включват ДДС.