Според Закона за Защита на Потребителите и Правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липсващи продукти или несъответствие в количеството.
В тези случаи, клиентът може да претендира за:
• Възстановяване на заплатената сума
• Отбив от цената
В срок от 14 дни от датата на получаването на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, всеки потребител има право да я върне или замени, без да посочва основание за това, като са спазени следните условия:
• Запазен добър търговски вид (стоката не е отваряна).
• Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
• Запазен касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея (или транспортния документ от куриера за изплатен наложен платеж)
При отказ от поръчка използвайте Формуляр за отказ от поръчка. Попълнете формуляра и го изпратете на e-mail shop@lazarova.eu или го разпечатайте и пратете на адрес град Славяново, ул. Асен Златарев №2, за ЕТ “Милица Лазарова-90”.
Транспортните разходи за връщане на стока са изцяло за сметка на клиента. При замяна на стока, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
При отказ от замяна на стоката Лазарова възстановява сумата за стоката (без сумата на доставка) на посочената от клиента банкова сметка.
lazarova.eu е задължена да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките (без куриерските такси) не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6.